Szolgáltatások

Ingyenes szaktanácsadás

Ingyenes szaktanácsadás

Munkatársaink fontosnak tartják, hogy vásárlóinkat a dísznövények, cserjék, szobanövények megvásárlásán túl hasznos tanácsokkal lássák el arra vonatkozóan, hogy az általuk választott növény milyen ápolás, gondozás mellett marad a legtovább otthonuk, kertjük, irodájuk dísze.

Díjtalan szaktanácsadással személyesen vagy akár telefonon is szívesen segítünk!

Növénykölcsönzés

Növénykölcsönzés

Esküvőre, bálokra, jótékonysági rendezvényekre, fesztiválokra, színházi előadásokra, céges rendezvényekre, díjátadó ünnepségekre, táncversenyekre, tehetségkutatókra, kiállításokra, zenés-táncos rendezvényekre vagy bármilyen alkalomra lehetőséget biztosítunk növénykölcsönzésre.

A kölcsönzés díja a fogyasztói áron számolt érték 10%-a /nap, tehát egy 100.000 Ft értékű növény kaspóval történő kölcsönzése egy napra mindössze 10.000 Ft.

A kertészeteinkben található szinte valamennyi növény -a tujáktól a pálmákon át a leanderekig- kölcsönözhető, akár kiegészítőkkel együtt.

A kölcsönzési díj minimuma: 5.000 Ft.

Segítünk kiválasztani a helyszínhez és az alkalomhoz illő növényeket. A növényekhez igény szerint kaspó is kölcsönözhető.

Kérje egyedi ajánlatunkat munkatársunktól!

Ingyenes növénybeültetés

Ingyenes növénybeültetés

A nálunk vásárolt növényeket kertészeteinkben ingyen beültetjük! Akár otthonról hozza, akár nálunk szerzi be a virágcserepet, balkonládát, mi szakszerűen beültetjük. Igény szerint a kiválasztott növényt az ültetés során tápanyaggal is ellátjuk az Ön kényelme érdekében.

Ingyenes beültetési ajánlatunk csak lakossági vásárlóink részére, háztatási mennyiségben érvényes.

További információ szombathelyi vagy soproni kertészetünkben.

Dísznövények kis-és nagykereskedelme

Lakossági vásárlóink részére ugyanúgy kínáljuk saját termesztésű dísznövényeinket és teljes áruválasztékunkat, mint viszonteladók, nagykereskedők vagy kertépítők számára. Szombathelyi és soproni kertészeteinkben szakmai tapasztalattal, ingyenes kertészeti és növényvédelmi szaktanácsadással várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat.

Faiskolai kiegészítők- értékesítési kellékek kis-és nagykereskedelme

Faiskolai kiegészítők- értékesítési kellékek kis-és nagykereskedelme

A faiskolákra és a kertészeti árudákra is gondolunk, ezért a faiskolai termesztés nélkülözhetetlen kellékeit: bambuszkarót, ültető-konténert, nagy kiszerelésű virágföldet, zsákos fenyőkérget, hosszú hatású műtrágyát is értékesítünk. Bevásárlókocsira, bevásárlókosárra, növényasztalokra vagy tápoldattartókra megrendelést felveszünk.

Kertészeti kiegészítők - kerámia, kaspó, balkonláda, virágcserép, kőedény, virágföld, fakéreg - kis-és nagykereskedelme

Kertészeti kiegészítők - kerámia, kaspó, balkonláda, virágcserép, kőedény, virágföld, fakéreg - kis-és nagykereskedelme

Saját termesztésű dísznövényeink árusítása mellett vevőink számára kertészeti kiegészítőket is kínálunk széles választékban: kerámiákat, kaspókat, kőedényeket, köveket, virágföldet, fakérget, műanyag cserepeket, balkonládákat, alátéteket, madáreleséget, növénytámaszokat, ágyásszegélyt, tápoldatokat, dekorációs tárgyakat.

Széles választékkal, idényjellegű ajánlatokkal kedveskedünk vásárlóinknak.

Kerttervezés, kertépítés

Kerttervezés, kertépítés

Vannak olyan munkálatok a kertben, amit nem biztos, hogy van időnk-kedvünk elvégezni, esetleg jobbnak látjuk, ha szakemberre bízzuk. Ilyen lehet egy sövény létrehozása, fásítás, parkosítás stb. Erre is kínálunk megoldást!

Bízza a kert megtervezését szakemberre! Vegye igénybe kerttervező és kertépítő partnereink szolgáltatásait.

Érdeklődjön szombathelyi vagy soproni árudánkban.

Dísznövénytermesztés

Dísznövénytermesztés

Szombathelyen található díszfaiskolánkban hosszú évek tapasztalatainak felhasználásával díszfákat, díszcserjéket, örökzöld növényeket termesztünk, melyeket Szombathelyen és Sopronban a kertészeteinkben lakossági felhasználók, valamint kereskedők számára egyaránt kínálunk.

Örökzöld Törzsvásárlói kártya

Örökzöld Törzsvásárlói kártya

30 ezer Ft feletti vásárlást követően jogosulttá válik törzsvásárlói kártyánkra, mely 10% kedvezményt biztosít Önnek elkövetkező vásárlásai alkalmával. Kedvezmények nem vonhatók össze. Kártya visszavonásig érvényes.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szombathely és Sopron területén 15 ezer Ft feletti vásárlás esetén ingyen kiszállítjuk a vásárolt növényt! Feltételeiről, részleteiről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál! Az Elérhetőségek menüpont alatt felveheti velünk a kapcsolatot.

A webshopunkon keresztül leadott rendelések kiszállítását a GLS Hungary Kft végzi, 20 kg-ig 2490 Ft, 40 kg-ig 3490 Ft költséggel. További részleteket itt találhat.

 

1 2 Következő oldal

Hírek, újdonságok

Kerti fém házakkal bővült kínálatunk! 2019. március 19.

Kerti fém házakkal bővült kínálatunk!

Kerti fémházat szeretne? Több színben és több méretben kínálunk dekoratív, praktikus kerti tárolót már 85.253 Ft-tól. Weboldalunkon hamarosan...
... tovább

Hírlevél

Ne maradjon le híreinkről!

Kérek hírlevelet!
Megismertem és elfogadom az adatkezelési nyilatkozat-ot!