Cégismertető

Az Örökzöld Kertészet Szombathelyen és Sopronban várja a dísznövények kedvelőit.
Kertjének, teraszának díszeit, az Önnek kedves dísznövényeket válassza kínálatunkból!

Kertészetünk és díszfaiskolánk Szombathelyen indult családi vállalkozásként.
A kertészkedés volt a hobbink, ami az évek során szívügyünkké vált. Csapatunk idővel kedves és hozzáértő kollégákkal bővült, akik ugyanúgy kedvelik a dísznövényeket, fontosnak tekintik a kertészet jó hírnevét és a vásárlók kívánságait.

Kertészetünk főként örökzöldek, mediterrán növények, díszfák, díszcserjék, gyümölcsfák, balkonnövények és fűszernövények kis- és nagykereskedelmével foglalkozik Szombathelyen és Sopronban.
A két kertészet mellett a faiskolánk is dinamikusan fejlődik, már több mint 10 hektáron termesztünk különféle földlabdás örökzöldeket, szoliter díszfákat, díszcserjéket.

Szombathelyi és soproni kertészeteinkben saját termesztésű növényeinken kívül széles választékban kínálunk még import növényeket, mediterrán különlegességeket, gyümölcsoltványokat, bogyós gyümölcsűeket, évelőket, idénynövényeket, sziklakerti növényeket, szobanövényeket, kertészeti kiegészítőket, kerámiákat, kaspókat, balkonládákat, virágcserepet, kőedényeket, köveket, virágföldet, fakérget.

A lakossági vásárlók mellett nagykereskedelmi partnereket, kertépítőket és viszonteladókat is kiszolgálunk.

Letölthető dokumentumok

Munkatársaink

Szombathelyi kertészet

Kovács András - Ügyvezető kertészmérnök  
Kovács András

A szüleim hobbija a kertészkedés volt, így felnőttként én is aktív tagja lettem családi vállalkozásunknak. Az évek során folyamatosan fejlődtünk, nemcsak a terület, a csapat is kibővült. Célom, hogy a szombathelyi és a soproni kertészetünk Nyugat-Magyarország legszebb és legigényesebb kertészetei közé tartozzanak.

Mottónk: „Igényes környezet: Örökzöld Kertészet”

 • Mobil: +36-70/339-9780
 • Fax: +36-94/322-631
 • E-mail:
Horváthné Kocsis Henrietta - Kereskedelmi vezető  
Horváthné Kocsis Henrietta

A szombathelyi és a soproni kertészetünk valamint a díszfaiskolánk üzleti adminisztrációs, marketing, PR, logisztikai, bel-és külkereskedelmi feladatait koordinálom a szombathelyi központban. Mindig is szerettem a modern technika vívmányait, az igényes környezetet, kedvelem a változatosságot. Itt mindez egyesül, így szerencsésnek érzem magam. Forduljon hozzám bizalommal, akár németül is, ha az előbbiekkel kapcsolatosan bármiben segíthetek!

 • Mobil: +36-70/419-4076
 • Telefon: +36-94/322-631
 • Fax: +36-94/322-631
 • E-mail:
Némethné Nagy Andrea - Üzletvezető - kertészmérnök  
Némethné Nagy Andrea

A szombathelyi kertészetben dolgozom, mint üzletvezető kertészmérnök. Fő feladatom a csapatmunka koordinálása mellett a kertészeti szaktanácsadás, valamint a kis- és nagykereskedelmi értékesítés. Munkám változatos, sokoldalú, részt veszek a beszerzésben, megrendelések összeállításában, igények felmérésénél és az áruátvételnél is. Keressen bátran, ha dísznövények ápolásával, gondozásával vagy növényvédelemmel kapcsolatos kérdése van.

 • Mobil: +36-70/422-6781
 • E-mail:
Krukics Katalin - Designer  
Krukics Katalin

Három kisgyermekem elegendő elfoglaltságot jelent, viszont részmunkaidőben próbálom megkönnyíteni a férjem – Kovács András– munkáját. Fő feladatom a szobanövények és a nyári virágok beszerzése, de aktívan részt veszek a növénydekorációk megalkotásában, valamint a kertészet arculatának kialakításában, megőrzésében. Szívesen adok tanácsot a hozzám fordulóknak növénydekorációs- és designkérdésekben, akár angol nyelven is.

 • Mobil: +36-70/539-7950
 • E-mail:
Molnár Gábor - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Molnár Gábor

A kertészkedés nem csak a munkám, hanem a hobbim is. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan helyen dolgozhatok, mint a szombathelyi kertészet. Munkám során sokféle növényt ismerhetek meg és mindig lesz valami új, valami különleges, valami más. Szívesen segítek megkeresni az Ön igényeinek legmegfelelőbb növényt. Szeretem a kedves vevőket és a szép növényeket!

 • Mobil: +36-70/341-6907
 • E-mail:
Gorza Klaudia - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Gorza Klaudia

Szeretem a friss levegőt, a természet zöldjét és a szabadságot -de nem tűröm a bezártságot-, ezért nem is volt kérdés, hogy kertész leszek! Nagyon jó érzés egy ilyen fiatalos csapatban, kellemes környezetben dolgozni és azzal foglalkozni, amit igazán szeretek. Kertészeti kérdések kapcsán szívesen állok rendelkezésére.

 • Mobil: +3670/368-3933
 • E-mail:
Pintér Evelin - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Pintér Evelin

Dísznövény kertészként és virágkötőként nem is volt kérdés, hogy az Örökzöld Kertészet szombathelyi árudájában szeretném kamatoztatni a megszerzett tudásomat. Szeretem a természetet, növényeket, virágokat. Szeretem felfedezni a természet adta szépségeket. A kertészet minden területén készséggel állok a kedves vásárlók rendelkezésére, szívesen adom át szakmai tudásom legjavát.

Bölcs Péter - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Bölcs Péter

Az Örökzöld Kertészet munkatársaként segítem szaktanácsokkal a kedves vásárlókat. Kedvenc területeim a díszfák, díszcserjék, örökzöldek, gyümölcsfák. Szívesen állok német nyelvű vásárlóink rendelkezésére is.

Vas Alexandra - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Vas Alexandra

Az Örökzöld Kertészet egyik munkatársaként nagy lelkesedéssel várom, akár német nyelvterületről is a vásárlókat. Az egzotikus növények állnak hozzám legközelebb. Kertészeti szaktanácsadáson és növénygondozáson kívül szívesen fotózom is a növényeket!

Kiss Gabriella - Kertészeti eladó, pénztáros  
Kiss Gabriella

Korábban a növényekkel való foglalatoskodás csak a hobbim volt, mára már hivatássá vált. Növényszeretetemnek is köszönhetem munkahelyemet. Nagyon jól érzem magam a sok-sok virág és dísznövény között. Számos különlegességgel találkozom munkám során, hiszen minden vásárlás a pénztárnál végződik :-)

 • Mobil: +36-70/636-3603
 • E-mail:
Horváth Alexandra - Kertészeti eladó, pénztáros  

Gyermekként a vakációimat mindig az Őrségben töltöttem, így menthetetlenül a természet szerelmese lettem. Ezért is örülök most, hogy az Örökzöld Kertészetben tölthetem a dolgos hétköznapokat. Itt körülöttem minden eleven, zöldell vagy virágzik, színes és illatos. Az árudai munka a szakmai fejlődésemet is nagyban elősegíti. Feladataim közé tartozik még az irodai ügyintézői és pénztári feladatok ellátása is.

Szemenyei Rita - Pénztáros  
Szemenyei Rita

Eddigi munkáim során nem volt alkalmam ilyen szép környezetben dolgozni. Ennek most nagyon örülök, hogy ezt hozta az élet. Szeretek emberekkel foglalkozni, és ehhez most szebbnél szebb növények is társulnak. Igyekszem a vásárlókat kedvesen, udvariasan kiszolgálni. Még egy dolog.... A pénztárnál a mosoly ingyen van. :)

 • Mobil: +36 70 / 6363-603
 • E-mail:

Soproni kertészet

Tóthné Csécsei Katalin - Árudavezető  
Tóthné Csécsei Katalin

A soproni kertészet ügyes-bajos dolgait intézem. Kertészeti kérdéseivel, kéréseivel bátran kereshet. Kis- és nagykereskedelmi, beszerzési és értékesítési ügyekben is készséggel állok a kedves partnerek rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén, magyar és német nyelven egyaránt.

 • Mobil: +36-70/381-1585
 • E-mail:
Chapó Barbara - Kertészeti eladó, pénztáros  
Chapó Barbara

Pályakezdőként jobb helyen nem is kamatoztathatnám a tudásomat, mint az Örökzöld Kertészet soproni árudájában. Boldog vagyok, hogy egy ilyen szép környezetben, egy ilyen jó csapatban dolgozhatok. Szívesen állok a kedves vásárlók rendelkezésére, bármilyen kertészeti témáról legyen is szó.

 • Mobil: +36-70/394-7789
 • Telefon: +3699/324-641
 • E-mail:
Görög József - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Görög József

2012-ben végeztem a Lippai János Kertészeti SzKI és Kollégiumban, kertész-és növényvédelmi technikusként. Tanulmányaim során elsősorban szőlő- és gyümölcstermesztés, valamint örökzöldek szaporításának, fenntartásának szakirányába orientálódtam. Fontos hangsúlyt fektettem a fitotechnikai munkák megismerésére, ezen tudást igyekszem vásárlóink felé is továbbítani. Forduljon kérdéseivel hozzám szaktanácsért, magyar-vagy német nyelven egyaránt.

 • Mobil: +3670/773-3727
 • Telefon: +3699/324-641
 • E-mail:
Pócza Gergely - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Pócza Gergely

Sopronban az Egyetemen nem csak a növények szeretetére, hanem azok tiszteletére is tanítottak minket. De mivel falusi környezetben nőttem fel, soha nem állt távol tőlem a kertészkedés. Bármilyen kert- vagy növényápolási kérdésével kapcsolatban keressen bátran, akár német nyelven is.

 • Mobil: +3670/422-6774
 • Telefon: +36-99/324-641
 • E-mail:
Balogh Tamás - Kertészeti eladó, Szaktanácsadó  
Balogh Tamás

Nagyon örülök, hogy az Örökzöld csapatának tagja lehetek. Mindig is szerettem a természetben dolgozni, tevékenykedni. Készséggel állok a kedves vásárlók rendelkezésére.

 • Telefon: +36 99/324-641
 • E-mail:
Dedinszkyné Kőfaragó Barbara - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Dedinszkyné Kőfaragó Barbara

Okleveles kertészmérnökként mindig fontosnak tartottam, hogy a szakmámban tudjak elhelyezkedni. Amellett, hogy itt egy fiatalos csapatban, jó légkörben dolgozhatok, a folyamatos szakmai fejlődés is biztosított számomra. feladatom a szaktanácsadáson kívül pénztári és adminisztrációs feladatok ellátása is.

 • Mobil: +36 70 384 1913
 • Telefon: +36 99/324-641
Kvárik Zoltán - kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Kvárik Zoltán

"Ruhám, szívem mindig zöld, ezért lettem Örökzöld"
Remek lehetőség számomra, hogy egy szép, igényes környezetben kamatoztathatom az Soproni Egyetemen elsajátított tudásomat. Kérjék tanácsaimat bármilyen kertészeti témában, akár angol nyelven is.

 • Telefon: +36 99/324-641
 • E-mail:
Richter-Jereb Ágnes - Kertészeti eladó, szaktanácsadó  
Richter-Jereb Ágnes

Okleveles kertészmérnökként nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a szakmában dolgozhatok, ilyen inspiráló és családias munkakörnyezetben. Feladatom a szaktanácsadáson és értékesítésen kívül, a soproni áruda esztétikai és dekorációs feladatainak ellátása.

 • Telefon: +36 99/324-641
 • E-mail:

Szombathely díszfaiskola

Milider Zoltán - Faiskola vezető  
Milider Zoltán

Az Örökzöld Kertészetben eleinte főként a díszfákkal, díszcserjékkel foglalatoskodtam, mint kertész és kertészeti szaktanácsadó. Később a cég és a faiskola növekedésével úgy hozta a sors, hogy én irányíthatom a díszfaiskolai csapat munkáját.

 • Mobil: +36-70/342-0018
 • E-mail:
Olasz József - Faiskolai munkatárs  
Olasz József

Gépkezelő, vidám, mosolygós.

Pajtli Szabolcs - Gépkezelő  
 • Mobil: +36-70/394-7759
Mikovics Sándor - Faiskolai munkatárs  
Horváth István - Faiskolai munkatárs  
Horváth Péter - Faiskolai munkatárs  
Horváth Gábor - Faiskolai munkatárs  

Hírlevél

Ne maradjon le híreinkről!

Kérek hírlevelet!
Megismertem és elfogadom az adatkezelési nyilatkozat-ot!